Kysymyksiä ja vastauksia

Meiltä saat apua

hello@paygoo.fi

Vastaamme 48 tunnin kuluessa

Aukioloajat
Ma–pe: 8.00–17.00

LUETUIMMAT AIHEET
Paygoo reload
Paygoo reload
Paygoo Prepaid
MasterCard® Gift
Paygoo gift
Uudet asiakkaat
New customers
Mikä on Paygoo Gift?

Paygoo Prepaid MasterCard® Gift on lahjakortti, jota voi käyttää verkossa ja kaikissa MasterCardin kortteja hyväksyvissä myymälöissä. Lahjakorttia myyvät Kesko. Voit ladata niissä kortille 20–200 EUR valintasi mukaan.

Mikä on Paygoo Reload?

Paygoo Prepaid MasterCard® Reload on maksukortti, jota voi käyttää verkossa ja kaikissa MasterCardin kortteja hyväksyvissä myymälöissä. Kortille voi ladata lisää rahaa myymälöissä. Paygoo Reload korttia myyvät Kesko.

Mistä voin ostaa Paygoo-kortin?

Kesko myyvät kaikkia Paygoo-kortteja – etsi lähin jälleenmyyjä täältä.

Kuinka kauan kortti on voimassa?

Kaikki Paygoo-kortit ovat voimassa viisi vuotta kortin valmistuspäivästä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin.

Miten Paygoo Gift -kortilla voi tehdä verkko-ostoksia?

Kun teet verkko-ostoksia Paygoo Gift -kortilla, on tärkeää, että ilmoitat kortinhaltijan nimeksi PAYGOO GIFT ja osoitteeksi Ratastie 19, 03100 Nummela. Muussa tapauksessa ostos epäonnistuu.

Miten Paygoo Reload -kortilla voi tehdä verkko-ostoksia?

Kun teet verkko-ostoksia Paygoo Reload -kortilla, on tärkeää, että ilmoitat samat tiedot kuin Omien sivujen tiliä luodessasi. Muussa tapauksessa ostos epäonnistuu.

Miten voin tarkistaa saldon ja kortin tapahtumat?

Saldon ja kortin tapahtumat voi tarkistaa Omilta sivuilta tai tekstiviestillä kirjoittamalla viestiin sanan SALDO <välilyönti> ja asiakastunnuksesi ja lähettämällä viestin numeroon +46769436009. Palvelu maksaa 0.50 EUR, joka veloitetaan kortiltasi.

Korttini on kadonnut. Mitä teen?

Paygoo-kortit eivät ole henkilökohtaisia, emmekä tiedä käyttäjän henkilöllisyyttä. Tarvitsemme siksi korttisi numeron tai asiakastunnuksesi, jotta voimme sulkea kortin – ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme lähettää sinulle korvaavan kortin, jos pystyt esittämään kortin ostokuitin tai tiliotteen, josta näkyy, että kortti on maksettu. Korvaava kortti maksaa 12.50 EUR, joka vähennetään kortin saldosta.

Paygoo Reload -korttini on kadonnut. Mitä teen?

Jos Paygoo Reload -korttisi on kadonnut, sinun tulee ensin sulkea kortti Omilla sivuilla ja ottaa sen jälkeen yhteyttä osoitteeseen hello@paygoo.fi. Muista ilmoittaa asiakastunnuksesi. Lähetämme sinulle uuden kortin. Palvelu maksaa 12.50 EUR.

Minulla ei ole kortin PIN-koodia. Mitä teen?

Paygoo Gift -kortin PIN-koodin voi noutaa täältä ja Paygoo Reload -kortin PIN-koodin täältä. Voit pyytää PIN-koodin myös tekstiviestillä kirjoittamalla viestiin sanan PIN <välilyönti> ja asiakastunnuksesi ja lähettämällä viestin numeroon +46769436009. Palvelu maksaa 0.50 EUR, joka veloitetaan kortiltasi.

Haluan luoda PayPal-tilin, mutta se ei onnistu. Mitä teen?

Voit luoda PayPal-tilin tavalliseen tapaan nimelläsi ja osoitteellasi, mutta kun lisäät Paygoo-kortin PayPal-tiliin maksukortiksi, sinun on ilmoitettava nimeksi PAYGOO GIFT ja osoitteeksi Ratastie 19, 03100 Nummela. Paypal tarkistaa nämä tiedot, ja jos ne eivät ole oikein, tiliä ei voi luoda. PayPal lähettää meille testitapahtuman. Tässä tapahtumassa on nelinumeroinen koodi, jonka tarvitset tilisi aktivointia varten. Koodin saaminen voi kestää 1–2 päivää. Lähetä meille sähköpostia, niin lähetämme sen sinulle. Koodi annetaan kohdassa ”Sähköinen lompakko”.

Voiko Paygoo Gift -kortilla nostaa käteistä pankkiautomaatista?

Ei. Paygoo Prepaid MasterCard® Gift -korttia voi käyttää vain verkossa ja MasterCardin kortteja hyväksyvissä myymälöissä.

Voiko Paygoo Reload -kortilla nostaa käteistä pankkiautomaatista?

Kyllä. Paygoo Prepaid MasterCard® Reload -korttia voi käyttää kaikissa pankkiautomaateissa. Lisätietoa on yleisissä ehdoissa.

Voivatko alaikäiset käyttää Paygoo-kortteja?

Paygoo Prepaid MasterCard® Gift -kortin ostajan on oltava vähintään 13-vuotias. Suosittelemme, että vanhemmat ja huoltajat opastavat alle 18-vuotiaita käyttäjiä kortin käytössä, turvallisuusasioissa ja sähköisen rahan käytössä. Paygoo-kortit ovat myös hyvä apuväline vanhemmille, jotka haluavat opettaa lapsilleen sähköisen rahan käyttöä.

Kortti ei toimi. Mitä teen?

Kortin toimimattomuuteen voi olla useita syitä. Tarkista ensin, että kortti on voimassa (viimeinen voimassaolopäivä näkyy kortissa) ja että käytettävissä oleva saldo riittää ostoksen tekemiseen. Jos kortti on viallinen (esimerkiksi magneettiraita vioittunut), voimme lähettää sinulle korvaavan kortin. Edellytyksenä on, että pystyt esittämään kortin ostokuitin tai tiliotteen, josta näkyy, että kortti on maksettu. Korvaava kortti maksaa 12.50 EUR, joka vähennetään kortin saldosta.

Pitääkö kortti aktivoida ennen käyttöä?

Kaikki Paygoo-kortit on aktivoitava ennen käyttöä. Kortin voi aktivoida täällä tai tekstiviestillä. Kirjoita viestiin sana AKTIVOI <välilyönti> ja asiakastunnuksesi ja lähetä viestin numeroon +46769436009. Palvelu on maksuton (Käyttäessäsi tekstiviestiä korttisi aktivoimiseksi, operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä standardihinnastonsa mukaisesti).