Aktivoi kortti täällä
Aktivoi kortti täällä
Nouda PIN-koodi täältä
Nouda PIN-koodi täältä
Tarkista saldo täältä
Tarkista saldo täältä
Hae tapahtumahistoria

Tapahtumahistoria voidaan ladata ainoastaan, mikäli syötetty puhelinnumero on sama, jota käytettiin kortin aktivointiin.

Hae tapahtumahistoria
Tietoa Paygoo Prepaid MasterCard® Gift -kortista

Täydellinen lahja
Paygoo Prepaid MasterCard® Gift on täydellinen lahjavaihtoehto kaikkiin tilanteisiin, kuten syntymäpäivät, merkkipäivät, erilaiset juhlat ja valmistujaiset. Se on myös hyvä vaihtoehto, kun haluat kiittää tai muistaa työntekijöitä, sidosryhmiä tai yhteistyökumppaneita.

Helppo hankkia
Paygoo Prepaid MasterCard® Gift -lahjakortin voi ostaa valtakunnallisesti kattavasta jälleenmyyntiverkostostamme. Lahjakorteille ladattavissa oleva arvo voi olla 20 – 150 EUR.

Helppo käyttää
Paygoo Prepaid MasterCard Gift korttia voi käyttää maksuvälineenä kaikissa myymälöissä ja online-ostopaikoissa, jotka hyväksyvät MasterCard luottokortin maksuvälineeksi.

Kortti on helppokäyttöinen noudattamalla seuraavia ohjeita:
1. Osta kortti: Voit ostaa kortteja jälleenmyyjiltämme.
2. Aktivoi kortti: Aktivoi kortti verkkosivuillamme tai tekstiviestillä – tarvitset vain eurooppalaisen matkapuhelinnumeron.
3. Käytä korttia: Voit käyttää korttia maksuvälineen myymälöissä tai online-ostopaikoissa, jotka hyväksyvät MasterCardin maksuvälineenä.

Maksut ja rajat
Palveluhinnasto Summa
Latausmaksu (jälleenmyyjäliike veloittaa korttia ostettaessa) 4,90 EUR
Tapahtumamaksu (veloitetaan kortilta kolmannesta sillä suoritettavasta ostoksesta lähtien) 0,35 EUR per kpl
Kuukausimaksu (veloitetaan kortilta seitsemännestä kuukaudesta lähtien) 1,60 EUR per kk
Korvaava kortti (esim. kadonneen kortin korvaaminen uudella) 19,50 EURK
Kortin mitätöinti ja sillä olevien varojen lunastaminen pankkitilille 15,00 EUR
Paygoo kortilla olevien varojen siirto toiselle Paygoo kortille 1,60 EUR per siirto
Kortin käyttämättömyysmaksu (veloitetaan kortilta 12 kk) 5,00 EUR per kk
Palvelumaksu (PIN-koodin haku, saldon tarkistus tai korttitapahtumien yhteenvedon kysely tekstiviestitse) 0,60 EUR per haku
Valuutan muunnoksesta perittävä palkkio (ostot muissa valuutoissa) 4% (+ Tapahtumamaksu 0,35 EUR)
Kortin käyttöä koskevat rajat Summa
Kortin enimmäissaldo, anonyymi kortti 150 EUR
Kortille ostopaikassa ladattavissa oleva enimmäisarvo 150 EUR
Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot (ehdot) koskevat ennakkoon maksettua ei-uudelleenladattavissa olevaa Paygoo-lahjakorttia (lahjakortti) ja sen käyttöä. Lue ne huolellisesti. Näissä käyttöehdoissa "sinä", "sinun" tarkoittaa lahjakortin haltijaa ("kortinhaltijaa") ja lahjakortin valtuutettua käyttäjää. "Me", "meitä" tai "meidän" tarkoittaa EML Money DAC- tai EML Payments AB -yritystä, joka toimii sen puolesta. Korttia mainostaa Paygoo AB ("Paygoo”), ja sen myöntää sen myöntäjä. "Verkkosivusto" tarkoittaa ohjelman verkkosivustoa osoitteessa www.Paygoo.fi.

1. Lahjakorttisi
Lahjakorttisi ei ole luottokortti, eikä se liity millään tavalla pankkitiliisi. Et ansaitse korkoa lahjakortillesi ladatuille varoille.
Lahjakorttisi myönnetään Mastercard® International Incorporatedin lisenssin nojalla. Hyväksyt nämä käyttöehdot lahjakorttia käyttämällä.

2. Lahjakorttisi latausrajat
Lahjakorttisi maksimilataussumma on 150 EUR

Rajat
Maks. lataus/saldo 150 EUR
Min. lataus/saldo 20 EUR
Maks. verkko-ostos 50 EUR ostosta kohti

3. Lahjakortin käyttö
Voit käyttää lahjakorttia missä tahansa myymälässä, joka hyväksyy Mastercard prepaid -kortit myymälässä tehtäviin ostoksiin.
Ennen lahjakortin käyttöä vastuullasi on varmistaa, että kortille on ladattu riittävästi varoja ostoksen kattamiseksi. Et voi käyttää lahjakorttia sen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen.
Vähennämme ostotapahtumiesi arvon lahjakorttisi saldosta heti ostoksen jälkeen ja vähennämme saldosta myös sovellettavissa olevat maksut heti niiden eräännyttyä; katso sovellettavissa olevien maksujen tiedot alta maksuja koskevasta kohdasta. Vaikka kortinhaltija saa käyttää lahjakorttia, lahjakortti pysyy aina omaisuutenamme.
Petosten estämiseksi lahjakorttisi käytöstä voidaan tehdä kyselyitä, ja saatamme estää sen käytön jatkamisen joko kokonaan tai vain tietyillä alueilla tai tietyissä myymälöissä. Voit ottaa tällaisissa olosuhteissa yhteyttä asiakaspalveluun.
Saatamme pyytää sinua lopettamaan kortin käytön, palauttamaan sen meille tai tuhoamaan sen. Voimme milloin tahansa lakkauttaa lahjakortin, rajoittaa sen käyttöä tai peruuttaa sen tai kieltäytyä myöntämästä tai vaihtamasta lahjakorttia mistä tahansa seuraavista syistä:

 1. Olemme huolissamme tilisi tai sinulle myöntämiemme lahjakorttien tietoturvasta,
 2. Epäilemme, että tiliäsi käytetään luvattomalla tai vilpillisellä tavalla, tai
 3. Joudumme tekemään niin sovellettavissa olevan lain noudattamiseksi.

Jos teemme sen, ilmoitamme sinulle siitä mahdollisimman pian tai kun meillä on lupa tehdä se. Kuten muidenkin maksukorttien kohdalla, emme voi taata, että vähittäiskauppias hyväksyy lahjakorttisi. Voimme myös kieltäytyä ostoksen maksamisesta:
 1. Jos olemme huolissamme lahjakorttisi turvallisuudesta tai epäilemme tiliäsi käytettävän luvattomalla tai vilpillisellä tavalla,
 2. Jos lahjakortille ei ole ladattu riittävästi varoja maksuhetkellä ostoksen summan ja sovellettavissa olevien maksujen kattamiseksi,
 3. Jos meillä on kohtuullisia perusteita olettaa, että rikot näitä ehtoja,
 4. Jos uskomme, että tapahtuma on mahdollisesti epäilyttävä tai laiton (jos esimerkiksi uskomme, että tapahtuma suoritetaan vilpillisesti) tai
 5. Virheiden, vikojen (joko mekaanisten tai muiden) tai tapahtumia käsittelevien myyjien, maksunkäsittelijöiden tai maksusuunnitelmien hylkäävien päätösten vuoksi.

Jos kieltäydymme valtuuttamasta tapahtumaa, ilmoitamme sinulle välittömästi syyn, jos toteutettavissa, paitsi jos on lainvastaista tehdä niin. Sinulla on oikeus korjata hallussamme olevia tietoja ja niitä, joiden takia olemme saattaneet hylätä tapahtuman ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

4. Tapahtumien valtuuttaminen
Tietyn lahjakortin ominaisuuksista riippuen ostotapahtuman valtuutus voi sisältää minkä tahansa yksittäisen tapahtuman valtuutuksen tai tulevien tapahtumien tietyn tai määrittämättömän summan ennakkovaltuutuksen
Lahjakorttitapahtuma katsotaan valtuutetuksi, kun valtuutat tapahtuman myyntipisteessä noudattaen myyjän tai vähittäiskauppiaan ohjeita. Siihen saattaa sisältyä:

 1. Myyntitositteen allekirjoittaminen tai
 2. Lahjakortin tietojen antaminen ja/tai muiden tietojen antaminen pyynnöstä,
 3. Lähimaksaminen, jos lahjakortin ominaisuudet sallivat sen.

Et saa kumota (tai peruuttaa) tapahtuman valtuutusta sen jälkeen, kun myyjä on vastaanottanut maksun.
Maksamme vähittäiskauppiaan tai myyjän pyytämät varat valtuuttamasi tapahtuman kattamiseksi kolmen (3) päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Tapahtuma vastaanotetaan silloin, kun vastaanotamme tapahtumapyynnön myyjän pankilta.

5. Expiry, suspension and cancellation of your Gift Card
Lahjakortti erääntyy lahjakortissa näkyvän voimassaoloajan mukaan (viimeinen voimassaolopäivä). Et voi käyttää lahjakorttia viimeisen voimassaolopäivän jälkeen, mutta voit saada käyttämättömät varat näiden käyttöehtojen kohdassa 6 eritellyn lunastusmenettelyn kautta.
Saatamme myös peruuttaa nämä ehdot tai lakkauttaa lahjakorttisi tai tilin välittömästi, jos uskomme, että käytät lahjakorttia tahallasi petoksen tekemiseen tai muihin laittomiin tarkoituksiin. Jos teemme sen, ilmoitamme sinulle siitä heti, kun meillä on lupa tehdä se. Jos peruutamme lahjakorttisi, sinun täytyy kertoa meille, mitä haluat meidän tekevän käyttämättömille varoille kolmen (3) kuukauden sisällä päivämäärästä, jolloin ilmoitamme lahjakorttisi peruuttamisesta. Jos lahjakorttisi peruutetaan, suljemme lahjakorttisi välittömästi, jotta sitä ei voi käyttää. Sinulla ei ole oikeutta sellaisten rahojen takaisinmaksuun, jotka olet jo käyttänyt valtuutettuihin tapahtumiin tai vireillä oleviin tapahtumiin tai lahjakortin käytöstä aiheutuviin maksuihin ennen lahjakortin peruuttamista tai voimassaoloajan päättymistä.
Voit peruuttaa lahjakortin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos peruutat lahjakorttisi, kun kaikki tapahtumat ja maksut on vähennetty siitä, järjestämme käyttämättömien varojen palautuksen sinulle; katso lisätietoa kohdasta 10. Lunastusmaksu saatetaan veloittaa (katso alta kohta Maksut).

6. Vaihto ja lunastus viimeisen voimassaolopäivän aikana ja jälkeen ja palautusmaksu.
Lahjakortilla oleva saldo voidaan lunastaa milloin tahansa enintään kuuden (6) vuoden sisällä viimeisestä voimassaolopäivästä lukien. Kortinhaltijan täytyy ottaa sitä varten yhteyttä asiakaspalveluun, esittää täydet henkilötiedot ja täyttää asiakaspalvelun tai myöntäjän antama lunastuslomake.
Ensimmäisten kahdentoista (12) kuukauden aikana viimeisestä voimassaolopäivästä lukien lahjakortilla jäljellä olevien varojen lunastus on maksutonta. Jos kortinhaltija kuitenkin pyytää lunastusta lahjakortin ollessa aktiivinen eli ennen viimeistä voimassaolopäivää tai yli kahdentoista (12) kuukauden jälkeen viimeisestä voimassaolopäivästä lukien, kortinhaltijalle palautettavasta summasta vähennetään 15 EUR lunastusmaksu. Lunastus maksetaan vain kortinhaltijalle tilisiirtona tämän palautuslomakkeessa antamalle pankkitilille. Lunastuspyynnön käsittely voi kestää kolmekymmentä (30) päivää, joskin pyrimme käsittelemään pyynnön mahdollisimman pian.

7. Lahjakortin turvallinen säilytys
Käsittele lahjakorttiasi kuin käteistä. Jos se häviää tai varastetaan, saatat menettää osan tai kaikki lahjakortilla olevat rahat, samalla tavalla kuin hävittäisit lompakossasi tai kukkarossasi olevan käteisen. Sen vuoksi lahjakortti täytyy pitää turvassa, eikä sitä saa antaa kenenkään muun käyttöön.
Suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti lahjakortilla olevan saldon netissä verkkosivustolta.

8. Kadonnut tai varastettu lahjakortti ja luvattomat tai virheelliset maksut
Sinun täytyy ilmoittaa asiakaspalveluun viipymättä, jos tiedät tai epäilet lahjakortin kadonneen tai olevan varastetun tai jos uskot jonkin tapahtuman olevan virheellisesti suoritettu.
Hyvitämme virheellisesti suoritetun tapahtuman välittömästi, paitsi jos meillä on syytä uskoa, että syynä on näiden ehtojen rikkominen, laiminlyönti tai jos meillä on perusteltuja syitä epäillä vilpillistä toimintaa. Jos syynä on kadonnut tai varastettu lahjakortti, menetys on yhteensä enintään 50 EUR.
Jos tutkimukset kuitenkin osoittavat, että olet valtuuttanut kiistanalaisen tapahtuman tai olet toiminnut vilpillisesti tai laiminlyövästi (et esimerkiksi ole pitänyt lahjakorttia turvassa), saatat joutua vastaamaan lahjakortin käyttöön liittyvistä omista tai meille syntyvistä menetyksistä.

9.Vastuuvelvollisuutemme
Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat seuraavista syistä:

 1. Mikä tahansa syy, joka johtuu epänormaaleista tai odottamattomista olosuhteista, joihin emme voi vaikuttaa ja joiden seurauksia ei voi välttää kaikista vastatoimenpiteistä huolimatta tai
 2. Vähittäiskauppias kieltäytyy hyväksymästä lahjakorttiasi (paitsi jos syy siihen on meidän törkeä huolimattomuutemme tai tahallisuutemme) tai
 3. Noudatamme oikeudellisia ja sääntelyllisiä vaatimuksia tai
 4. Tietojen häviäminen tai korruptoituminen, paitsi jos syynä on törkeä huolimattomuutemme tai tahallinen laiminlyöntimme.

10. Oikeutesi varojen palautukseen ja ostotapahtumien hyvitykseen lahjakortilla
Sinulla on oikeus lunastaa lahjakortilla olevat varasi milloin tahansa kokonaan tai osittain tämän dokumentin kohdassa 6 kuvaillun menettelyn mukaisesti.
Emme palauta lahjakortilla olevien varojesi arvoa sinulle, jos lunastuspyyntösi esitetään yli kuuden (6) vuoden kuluttua näiden ehtojen irtisanomisesta tai päättymisestä.
Kohta 13 sisältää yhteenvedon sovellettavissa olevista maksuista, kuten lunastusmaksuista.

11. Ostotapahtumien hyvittäminen
Sinulla saattaa olla oikeus vaatia palautusta tapahtumista, joissa:

 1. Tapahtumat eivät olleet valtuutettuja näiden ehtojen mukaisesti,
 2. Olemme vastuussa tapahtumasta, joka on suoritettu väärin, ja olet ilmoittanut meille siitä yllä olevan kohdan 8 mukaisesti,
 3. Ennalta valtuutettu tapahtuma, mikäli sovellettavissa, ei määritellyt tarkkaa summaa sen valtuutuksen ajankohtana ja toimittajan laskuttama summa on suurempi kuin jota olisit kohtuudella odottanut ottaen huomioon lahjakortin normaalit kulutusmallit tai tapahtuman olosuhteet.

Yllä mainituissa olosuhteissa tehtyä palautuspyyntöä ei hyväksytä, jos tapahtuman summa on ilmoitettu sinulle vähintään neljä (4) viikkoa ennen tapahtuman päivämäärää tai jos pyyntö tehdään yli kahdeksan (8) viikon kuluttua summan veloittamisesta tililtäsi.
Järjestämme sähköisen siirron antamallesi pankkitilille. Jotta voimme kuitenkin noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä tietoja ennen kuin voimme käsitellä palautuspyynnön.

12. Näiden ehtojen muutokset
Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilmoittamalla sinulle siitä verkkosivustolla vähintään kaksi (2) kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa. Näiden ehtojen uusin versio on aina saatavilla verkkosivustolla. Muutos tulee automaattisesti voimaan, ja sinun oletetaan hyväksyvän ilmoitetun muutoksen, ellet ilmoita meille, ettet hyväksy muutosta. Siinä tilanteessa käsittelemme sen ilmoituksena, että haluat päättää sopimuksen välittömästi, ja tällöin hyvitämme lahjakortillasi olevan saldon edellä olevan kohdan 11 mukaisesti eikä sinulta veloiteta palautusmaksua.

13. Maksut
Emme veloita maksua, kun tarkastat saldosi ja tapahtumasi netissä. Seuraavat maksut kuitenkin pätevät:

Maksun tyyppi Maksusumma EUR
Korttimaksu 4,90 EUR
Tapahtumamaksu 0,35* EUR
Kuukausimaksu (alkaa 6 kuukauden kuluttua kortin ostamisesta) 1,60 EUR
Kortti ei-aktiivinen -maksu (alkaa, kun korttia ei ole käytetty 12 kuukauteen) 5,00 EUR
Vaihtokorttimaksu 19,50 EUR
Lunastusmaksu 15,00 EUR
Palvelumaksu (tekstiviesti, PIN, saldo, tapahtumat 0,60 EUR
Palvelumaksu ostoista vieraalla valuutalla 4% (+ tapahtumamaksu 0,35)
Siirtomaksu 1,60 EUR

*Kahta ensimmäistä tapahtumamaksua ei veloiteta

14. Riita-asiat vähittäiskauppiaiden kanssa
Jos sinulla on riitoja lahjakortilla tekemistäsi ostoksista, sinun tulee ratkaista ne myyjän tai sen henkilön kanssa, jolta olet ostanut tuotteet tai palvelut. Emme ole vastuussa lahjakortilla ostettujen tuotteiden tai palveluiden laadusta, turvallisuudesta, laillisuudesta tai mistään muusta seikasta. Muista, että kun olet käyttänyt lahjakorttia ostokseen, emme voi pysäyttää tapahtumaa.

15. Asiakaspalvelu
Jos sinulla on korttiasi koskevaa kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa hello@paygoo.fi;

16. Reklamaatiot
Jos et ole tyytyväinen korttiisi tai sen hallintatapaan, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa hello@paygoo.fi.
Jos reklamaatiotasi ei käsitellä tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä EML:ään sähköpostitse osoitteessa cardsupport@emlpayments.com.
Jos olet yhä tyytymätön, voi myös ottaa yhteyttä ja tuoda esiin ongelmia Financial Services and Pensions Ombudsman -asiamiehelle, jonka osoite on 3rd Floor, Lincoln House, Lincoln Place, Dublin 2, D02 VH29.
Puhelin: +353 (0)1 567 7000 ja s-posti: info@fspo.ie tai tekemällä reklamaation sen verkkojärjestelmässä.

17. Korvaus
Lahjakortti on sähköinen rahatuote (e-raha), ja vaikka se on Irlannin keskuspankin sääntelemä, lahjakorttiin liittyvien menetysten kattamiseen ei sovelleta mitään korvausohjelmaa.

18. Siirtäminen
Voimme siirtää näiden käyttöehtojen hyödyt ja haitat muulle yritykselle milloin tahansa ilmoittamalla sinulle siitä kaksi (2) kuukautta sitä ennen. Jos teemme niin, se ei vaikuta oikeuksiisi.

19. Erotettavuus
Jos jotain osaa näistä ehdoista pidetään jostain syystä laittomana, kelpaamattomana tai täytäntöönpanokelvottomana - (i) kyseistä osaa on soviteltava tarvittavissa määrin sen toiminnan säilyttämiseksi, ja jos sitä ei voi sovitella, se on erotettava, ja (ii) se ei saa vaikuttaa muiden ehtojen laillisuuteen, kelpaavuuteen ja täytäntöönpantavuuteen, vaan niiden täytyy säilyä täysin voimassa lain sallimassa suurimmassa mahdollisessa laajuudessa.

20. Henkilötiedot
EML Money DAC:iin ja EML Payments AB:hen viitataan yhdessä sanoilla "me", "meidän" ja "meitä" tässä osassa 20, ja kumpikin voi toimia yhdessä ja erikseen suhteessa tähän osaan. Voimme kerätä ja säilyttää sinua koskevia henkilötietoja, jotta voimme hallita lahjakorttiasi ja siihen liittyvää lahjakorttitiliä sekä käsitellä siihen liittyviä kyselyitäsi.
Lahjakorttia käyttämällä myönnät meille nimenomaisen luvan käyttää, käsitellä ja säilyttää tietoja ja henkilötietoja, joita annat meille tai Paygoolle, jotta voimme tarjota sinulle maksupalveluita. Tämä ei vaikuta vastaaviin oikeuksiimme ja velvoitteisiimme sovellettevissa olevan tietosuojalain puitteissa. Voit peruuttaa tämän suostumuksen sulkemalla tai irtisanomalla lahjakorttisi. Jos peruutat suostumuksesi tällä tavalla, lakkaamme käyttämästä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen, mutta saatamme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä muihin tarkoituksiin, joihin meillä on lakisääteiset perusteet, kuten silloin kun meillä on lakisääteinen velvollisuus pitää kirjaa tapahtumista.
Meillä on myös velvollisuus kerätä henkilötietoja tunnistaaksemme sinut ja varmentaaksemme henkilöllisyytesi. Ilman tietojasi emme voi tarjota lahjakorttia käyttöösi eikä sinun tulisi pyytää korttia.
Henkilötietojesi käyttö on EML Money DAC:n ja EML:n tietosuojakäytäntöjen (mikäli sovellettavissa) alaista, ja ne löytyvät osoitteesta https://www.perfectpaas.com/Help/PrivacyPolicy ja https://emlpayments.com/privacy, ja Paygoon tietosuojakäytäntö (mikäli sovellettavissa) löytyy osoitteesta https://paygoo.fi/personvernerklaering. Hyväksymällä nämä käyttöehdot hyväksyt EML Money DAC:n ja EML:n tietosuojakäytännöt. Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa hello@paygoo.fi.

21. Sovellettava laki
Nämä ehdot on laadittu englanniksi. Kaikki kommunikaatio kanssasi tulee olemaan englannin kielellä aina kun mahdollista. Jos nämä käyttöehdot käännetään muulle kielelle kuin englanti, englanninkielinen versio on määräävä. Näihin ehtoihin ja niihin liittyviin kiistoihin, kanteisiin tai vaatimuksiin (mukaan lukien sopimuksen ulkopuoliset kiistat ja vaatimukset) sovelletaan Irlannin lakeja ja ne tulkitaan Irlannin lakien mukaisesti, ja Irlannin tasavallan tuomioistuimet ovat toimivaltaisia. Tämä ei vaikuta oikeuksiin, joita sinulla voi olla pakottavan sovellettavissa olevan kuluttajalain mukaan.

22. Varojen suojelu
EML Money DAC takaa e-rahan vastuullisena myöntäjänä, että kun se on vastaanottanut rahasi, ne tallennetaan turvalliselle tilille, erityisesti lahjakortillasi tehtävien ostotapahtumien maksamista varten. Mikäli EML Money DAC:stä tulee maksukyvytön, lataamasi ja EML Money DAC:n tallentamat varat ovat suojattuja velkojien esittämiltä vaateilta

23. Lahjakortin myöntäjä
Lahjakortin myöntää EML Money DAC "myöntäjä"), jonka pääkonttori on osoitteessa Second Floor, La Vallee House, Upper Dargle Road, Bray, Co. Wicklow, A98 W2H9, Irlannin tasavalta, joka on Irlannin keskuspankin valtuuttama Electronic Money Regulations 2011 -lainsäädännön (rekisterin viite: C95957) mukaisesti.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ